Κωστόπουλος Βασίλειος | ΜΕΛΕΤΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών (αρχιτεκτονικές – στατικές – μηχανολογικές) για οποιασδήποτε κλίμακας ή κατηγορίας οικοδομικά έργα και κτίρια μεταλλικής κατασκευής, τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του εκάστοτε ιδιοκτήτη του ακινήτου. Εν συνεχεία αναλαμβάνουμε την επίβλεψη των μελετών αυτών για την σωστή και έγκαιρη εφαρμογή, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.
ΜΕΤΗ, ΕΠΙΒΛΕΨΗ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ
223
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-223,qode-quick-links-1.0,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Μελέτες οικοδομικών έργων

ΜΕΛΕΤΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών (αρχιτεκτονικές – στατικές – μηχανολογικές)  για οποιασδήποτε κλίμακας ή κατηγορίας οικοδομικά έργα και κτίρια μεταλλικής κατασκευής, τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του εκάστοτε ιδιοκτήτη του ακινήτου.  Εν συνεχεία αναλαμβάνουμε την επίβλεψη των μελετών αυτών για την σωστή και έγκαιρη εφαρμογή, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Skip to content